Condu prin zapada Probe motocicleta Motorul cu nos

Roboti pe motociclete

Link-uri sponsorizate

Link-uri sponsorizate

Iti place?

Informatii despre joculet

Roboti pe motociclete

Un mijloc excelent de a te relaxa in aceasta era, cand toata lumea are scopuri marete si stau in stres marea majoritate a timpului, este de a juca ceva. Acum cativa ani, asta insemna o activitate pe care o desfasurai afara, alergand dupa un prieten sau poate ascunzandu-te undeva. Acum, asta inseamna statul in fata pc-ului, cu o punga de chipsuri langa tine si o cola, butonand tastatura si incercand sa distrugi diferiti monstri. Sau alergand in diferite curse, dupa gusturi. In acest joc, trebuie sa conduci o motocicleta motobot spre finish alaturi de alti roboti. Obiectivul este clar, sa-ti intreci pe ceilalti si sa termini primul. Crezi ca esti pregatit?

Instructiuni: Trebuie sa fii foarte atent cum apesi pe acceleratie. Daca o tii apasant mereu risti sa supra turezi motorul si motobotul sa explodeze.

Data adaugare: 17 November 2012

Tags: ,
Eusebiu pe December 2nd, 2012 spune:

Foarte frumos, dar stie cineva care e diferenta intre alea 3 motociclete de la inceput? Eu mi-am luat Hybridul, a mers super bine. Continuati sa bagati jocuri din astea misto, eu o sa fiu aici si o sa le joc in fiecare zi!