Condu prin zapada Probe motocicleta Motorul cu nos

Probe cu motocicleta

Link-uri sponsorizate

Link-uri sponsorizate

Iti place?

Informatii despre joculet

Probe cu motocicleta

Chiar daca pot parea doar o pierdere inutila de vreme, jocurile din online care nu au o calitate atat de ridicata sunt extrem de populare. Probabil din cauza faptului ca lumea s-a cam saturat de aplicatiile moderne si fitoase, care cred ca pot cuceri fanii doar daca au o grafica impecabila. Se cauta foarte mult jocurile cu aer retro care iti aduc mult aminte de vechiul Mario sau Pac Man. Gusturile nu se discuta. Acest joc cu motociclete face parte din aceasta categorie. Poate ca o sa ti se pare superficial, dar cu siguranta ca se merita incercat. Obiectivul este de a duce motocicleta la capatul traseului, fara a te izbi de decor. Ai grija pentru ca pilotul este foarte sensibil la lovituri.

Instructiuni: Pentru ca motociclistul este foarte concentrat pe munca sa, orice tasta apasata gresit poate conduce la un accident. Te folosesti de sageti sa manevrezi motorul.

Data adaugare: 12 November 2012

Tags: ,
Ilie pe November 14th, 2012 spune:

A spus tata ca imi ia si mie un motor cand o sa fiu mare daca invat bine in continuare! Abia astept. Pana atunci ma multumesc cu jocuri din astea, vad ca aici am de unde alege si asta e un lucru bun.