Condu prin zapada Probe motocicleta Motorul cu nos

Motociclete uphill rush

Link-uri sponsorizate

Link-uri sponsorizate

Iti place?

Informatii despre joculet

Motociclete uphill rush

Florin si Andreea erau foarte apropiati. Fiind frate si sora, ei impartaseau numeroase secrete, aveau grija unul de celalalt, se jucau si se iubeau nespus de mult. Parintii lor parasisera aceasta lume cand ei aveau un an, astfel ca cei doi au fost crescuti de catre bunica. Au invatat multe de la batranica cu maini aspre: sa iubeasca aproapele, sa nu vorbeasca urat cu strainii, sa invete bine si sa respecte pe toata lumea, pentru doar asa vor fi si eu respectati. Cand Florin a implinit cinsprezeze ani, in familie s-a intamplat o mare nenorocire, pe care absolut nimeni nu o astepta: surioara lui a disparut din casa bunicii in care locuia. Nimeni din sat nu stia ce se intamplase. Pana cand, la 24 de ore de la dispariei, el a primit un plic sigilat in care era scris ca sora lui a fost rapita de catre o banda de talhari ce le placea sa faca numai rau si care isi aveau barlogul in padurea din apropierea satului lor. Drept recompensa, banditii cereau toata zestrea de bijuterii de aur a bunicii lui Florin. Insa acesta nu s-a lasat intimidat. A jurat sa-si salveze sora fara sa plateasca ceva, astfel ca si-a luat motocicleta lui, i-a facut plinul de benzina si a pornit catre padure. De aici comutam actiunea in jocul nostru. Obiectivul tau este sa conduci motorul baiatului prin padure, avand grija ca acesta sa nu se rastoarne. In final, poate vei ajunge la talhari.

Instructiuni: Apasa z daca ai nevoie de viteza mai mare si ai fii foarte grijuliu cu acceleratia, motorul e turbo si poate intoarce motoreta pe spate daca e fortat prea mult.

Data adaugare: 5 November 2012

Tags: , ,
George pe November 15th, 2012 spune:

Fain fain, imi place mai ales rapiditatea graficii si a motocicletei, aproape te ameteste. Inca n-am reusit sa ajung la final, dar sper ca maine cand vine de la scoala sa fac asta. E cineva care l-a terminat si stie ce se intampla? Am auzit ca iti da o noua motocicleta. Ma rog, vedem noi.