Condu prin zapada Probe motocicleta Motorul cu nos

Curse cu motoare pe traseu

Link-uri sponsorizate

Link-uri sponsorizate

Iti place?

Informatii despre joculet

Curse cu motoare pe traseu

Frenzy era un baiat foarte norocos. Era nascut intr-o familie de nobili panamezi si de aceea toata viata lui se desfasura in puf, primind de la parintii lui toate cadourile dorite, chiar daca mos craciun venea de Craciun cu multe daruri, mancand cele mai scumpe delicatese gatite de cei mai talentati bucatari din tara si mergand in cele mai exotice vacante, in orice zi din an. Practic, tot ce trebuia sa faca era sa ii spuna tatalui sau dorinta, un te rog, iar aceasta s-ar fi indeplinit in cel mai scurt timp. Insa, chiar daca avea aceasta viata, Frenzy nu era un baiat prea vesel. El isi dorise dintodeauna sa fie un pilot de motociclete, dar tatal sau ii spunea ca la un moment dat va trebui sa preia intregul imperiu de afaceri al sau si de aceea trebuie sa se pregateasca foarte bine pentru asta, invatand la cele mai renumite scoli cum merge marketingul bussines-ului. Din fericire pentru el, intr-o zi cu soare, in palatul in care locuia aceasta familie a avut loc un incident: se pare ca pe hol aparuse o poarta tridimensionala, iar inainte sa-si dea seama, Frenzy a pasit in dansa, fiind absorbit si trezindu-se pe o planeta cu totul noua. Peste putin timp, el a aflat ca acea planeta este una speciala, in care au loc mii de curse de motocicleta anual, fiind populata de o specie anume de extraterestri ce erau obsedati de caii putere si de motoare. Frenzy ajunsese exact unde isi dorise. A invatat rapid sa conduca un monstru de acesta pe doua roti, iar in cateva luni concura deja cu cei mai buni. In acest joc, va trebui sa te intreci cu adversarii tai, incercand fie sa ajungi primul la finish, fie sa-i distrugi motocicleta.

Instructiuni: Apasa sageata dreapta pentru a accelera si sageata sus pentru a sari. De asemenea, cand iei o arma (sunt cele aflate in cutii) poti apasa SPACE pentru a o folosi asupra oponentului.

Data adaugare: 5 November 2012

Tags: , ,
Curse cu mini motoare pe November 14th, 2012 spune:

[...] In orice caz, acest joc o sa iti testeze aceasta abilitate. Pentru ca e doar o caricatura a unei curse de motocicleta, foarte amuzanta. Traseul e incredibil de scurt, e improscat cu capcane iar motociclistii conduc [...]

Ionut pe November 22nd, 2012 spune:

Ce ma enerva adversarul meu la inceput, toata ziua tragea in mine cu diverse arme si imi distrugea motocicleta. Dar apoi m-am prins cum se conduce si care e faza cu armele si l-am inving incontinuu! Fain site, o sa intru des aici, arata foarte bine si promite mult, tineti-o tot asa!