Condu prin zapada Probe motocicleta Motorul cu nos

Acrobatii pe motocicleta fmx

Link-uri sponsorizate

Link-uri sponsorizate

Iti place?

Informatii despre joculet

Acrobatii pe motocicleta fmx

Munca in echipa e foarte importanta, chiar daca marea majoritate a romanilor nu inteleg asta. Romanii sunt in general persoane caracterizate prin individualism. Ei vor sa iasa in evidenta, nu se gandesc la faptul ca asta s-ar putea sa nu-i ajute deloc. El uraste munca in echipa tocmai prin faptul ca acolo valorile se niveleaza, toata lumea colaboreaza si e foarte greu sa fii remarcat. De aceea ne merge prost de atata vreme si nu avem deloc spor la munca. Este o caracteristica nasoala a poporului nostru pe care trebuie sa o indreptam daca vrem sa evoluam si sa avem parte de un viitor mai bun. Asa cum germanii sau japonezii au invatat aceasta lectie, iar asta se vede foarte usor prin economia si industria foarte dezvoltata a acestora, putem si noi sa ne dam seama ca munca in echipa nu poate fi decat un lucru benefic si sa actionam ca atare. In acest joc, va trebui sa-ti formezi o trupa de motociclisti si sa cuceriti publicul prin cascadoriile facute. Pe masura ce vei evolua, vei castiga puncte de experienta cu care iti poti imbunatati calitatile tale sau ale coechipierilor tai. La inceput, trebuie sa dai un nume echipei tale. Alegeti unul creativ dar si foarte fioros in acelasi timp, pentru ati speria adversarii. Nu le vei performa pe toate din prima, va trebui sa le dai unlock pe parcurs.

Instructiuni: Foloseste sagetile pentru manevrarea motocicletei fmx si 1-5 pentru acrobatii.

Data adaugare: 8 November 2012

Tags: ,
Paul pe November 28th, 2012 spune:

Oare o sa pot face si eu acrobatiile alea vreodata? Intodeauna mi-am dorit asta. Jocu e tare de tot, nu m-am dezlipit de ecran pentru ora in care l-am jucat. Acuma sa mai caut altele, ca vad ca siteul asta e chiar profesionist, are o gramada.

Mihail pe December 1st, 2012 spune:

Paul sa stii ca ai dreptate. Si mie imi place enorm de mult jocul asta, chiar ma apuc sa caut, poate mai gasesc diferite versiuni la acest joc.